Είμαστε μια εταιρεία που έχει 50 χρόνια ζωής, από παππού στον εγγονό.

Όλα αυτά τα χρόνια είναι πλούσια σε εμπειρίες και ιδέες, συνδυάζοντας την αγάπη και το πάθος που έχουμε γι’ αυτό που δημιουργούμε, καταφέρνουμε πάντα να ικανοποιούμε ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Κάθε μέρα αναζητούμε νέες τάσεις διακόσμησης και μοναδικές ιδέες από το σύγχρονο design στην κουζίνα, στην ντουλάπα, στο μπάνιο, στην πόρτα και στην ειδική κατασκευή.

Μετά από αυτή την αδιάκοπη αναζήτηση, αξιολογούμε, επιλέγουμε και κατασκευάζουμε μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργία τους.

Στο εργοστάσιο προμηθευόμαστε υλικά κατασκευής από τα μεγαλύτερα πιστοποιημένα ελληνικά και ξένα εργοστάσια με βάση την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους. Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση και την μελέτη κατασκευής του χώρου σας. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και ταυτόχρονα η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, είναι στοιχεία που μας έχουν χαρακτηρίσει.

Περιμένουμε να μας επισκεφθείτε από κοντά για να γνωρίσετε τα νέα μας μοντέλα, τις νέες μας προτάσεις και να μοιραστούμε μαζί το ίδιο με εσάς πάθος για ένα σπίτι που θα έχει αισθητική, ομορφιά και λειτουργικότητα. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει μελέτη, σχεδίαση και ανάπτυξη ιδεών στο χώρο σας, με ιδιαίτερη έμφαση κάθε φορά στις προσωπικές και αισθητικές ανάγκες. Σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ιδεών για το χώρο σας ξεχωριστά, έτσι ώστε να κατασκευαστεί αυτό ακριβώς που έχετε φανταστεί για την κουζίνα , την ντουλάπα, το έπιπλο μπάνιου, την πόρτα και την ειδική κατασκευή.

Ειδικές Κατασκευές

Μια κατηγορία των υπηρεσιών μας που πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση και ιδιαίτερη προσοχή. Η εταιρεία μας, πλούσια σε εμπειρίες ιδέες και γνώσεις πάνω στο ξύλο και παράλληλα εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ειδική κατασκευή και να προσφέρει μαζί με όλα τα άλλα, μια ολοκληρωμένη λύση.

Επισκευές

Διαθέτουμε ειδικευμένους τεχνίτες, οι οποίοι έρχονται στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουν κάθε είδους εργασία σε έπιπλα και ξύλινες επιφάνειες. Έτσι μπορούμε να επισκευάσουμε τα έπιπλά σας με την εξαιρετική ποιότητα υλικών που προμηθευόμαστε από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αλλά και με την καλύτερη δυνατή φροντίδα από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.